Четверг, 02.05.2024, 17:15


   Ізяславський ліцей №1 імені Мирослава Поповича   

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Корисні посилання
ЗНО 2019
ХОІППО
Ізяславський райметодкабінет
Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти
Міністерство освіти і науки, молоді і спорту України
Ізяслав - сайт міста
Розклад руху автобусів
Острів знань
Безпечний інтернет
Освіта.UA
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської РДА
Районна державна адміністрація
Онлайн тестування з англійської мови
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 120
Форма входу
Головна » 2018 » Сентябрь » 25 » День партизанської слави України
09:38
День партизанської слави України

З нагоди відзначення Дня партизанської слави та з метою вшанування подвигу партизанів та підпільників у період Другої світової війни, виховання у молодого покоління почуття поваги до історичного минулого, біля пам’ятної дошки, що на містку через річку Горинь в центрі міста Ізяслав, де трагічно загинула Аня Сошенська, відбувся тематичний пам’ятний захід «Стежинами партизанської слави», який провели учні 11 класу нашої школи під керівництвом Несвіцької Ю.М.

Метою проведення даного заходу був виклик почуття гордості та поваги до українського народу, зокрема своїх однолітків тих кривавих часів.

Ведучі познайомили всіх присутніх зі сторінками історії нашого партизанського краю, зокрема учасників підпілля, а також розповіли про їх славетний подвиг. Під час виступів школярі одразу поринули в атмосферу тих страшних воєнних часів, пройнялися спогадами про той нелегкий шлях визволителів нашої Батьківщини. Поринаючи у той світ, відразу ж розумієш, що партизани і підпільники були нескореними, сильними духом та патріотизмом люди, незалежно від свого віку. Завдяки їх безстрашній і непримиренній боротьбі окупована земля України для фашистів стала караючою. Їх подвиг є прикладом самопожертви та героїзму, зразком мужності та стійкості, символом патріотизму та любові до Батьківщини. Саме ці риси характеру повинно формувати в собі підростаюче покоління.

Наприкінці заходу присутні вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні партизан та підпільників хвилиною мовчання, а також поклали квіти до пам’ятної дошки Ані Сошенської.

Після цього школярі відвідали ветеранів Другої світової війни .

Під час бесіди сивочолі фронтовики поділилися із молодим поколінням своїми болісними спогадами про страшні часи війни, про участь нашого народу в здобутті великої перемоги, про особисту долю.

Переглядів: 321 | Додав: Avtor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Відео
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz