Понедельник, 06.05.2024, 19:28


   Ізяславський ліцей №1 імені Мирослава Поповича   

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Корисні посилання
ЗНО 2019
ХОІППО
Ізяславський райметодкабінет
Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти
Міністерство освіти і науки, молоді і спорту України
Ізяслав - сайт міста
Розклад руху автобусів
Острів знань
Безпечний інтернет
Освіта.UA
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської РДА
Районна державна адміністрація
Онлайн тестування з англійської мови
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 120
Форма входу
Головна » 2018 » Май » 11 » Тиждень безпеки життєдіяльності, День ЦЗ
14:10
Тиждень безпеки життєдіяльності, День ЦЗ

  

З 16 по 20 квітня 2018 року відповідно до наказу відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської РДАв школі пройшов Тиждень безпеки життєдіяльності та день Цивільного захисту. Залежно від тематики та обсягів навчання з основ безпеки життєдіяльності та цивільного захстубуло проведено цікаві та пізнавальні бесіди та виховні години на теми: "Небезпеки природного та техногенного характеру", "Як запобігти трагічним наслідкам пожежі", "Аварії та пожежі на виробництві. Причини їх виникнення",  "Яку воду потрібно вживати?", "Радіація та її види. Природний радіаційний фон", "Вплив радіації на здоров'я людини".

Виставка малюнків "Наша безпека в наших руках". Літературна вистака "Безпека в житті людини". Мультгодини "Безпека нашого життя" для учнів 1-4 класів. У 5-9 класах учні 10-11 класів разом із медсестрою школи Грбовською Н.П проводили практичні заняття «Допоможи другу» на знання правил та вміння надавати першу долікарську допомогу.

19 квітня проведено День цивільного захисту в рамках якого організовано навчальну евакуацію працівників та учнів школи при винекнені пожежі. З метою ознайомлення та навчання дітей основам пожежної безпеки, роз’яснення різноманітних аспектів безпеки життєдіяльності та популяризації професії рятувальника працівники 13 ДПРЧ в рамках проведення «Тижня безпеки з основ життєдіяльності» відвідали нашу школу.

 Захід став для присутніх цікавим наглядним уроком, на якому вони ознайомилися із діяльністю пожежно-рятувальної служби і зрозуміли, якими важливими є правила безпеки життєдіяльності та заходи безпеки у повсякденному житті. Під час цієї акції дітям продемонстрували пожежно-рятувальне обладнання, що є на озброєнні у місцевих вогнеборців, розповіли про випадки пожеж на території міста та району, про причини їх виникнення. Також хлопці та дівчата могли відчути себе у ролі справжніх рятувальників, примірявши захисні костюми, захисний одяг та каски пожежних.

Працівники пожежно-рятувальної служби звернули особливу увагу присутніх на важливість дотримання основних правил безпечної поведінки у побуті. Також діти дізналися, як правильно діяти у разі знаходження вибухонебезпечних або схожих на них підозрілих предметів, щоб не трапилося непоправне.

Наприкінці заходу працівники Служби порятунку провели профорієнтаційну роботу із майбутніми випускниками школи.

 

Переглядів: 438 | Додав: Avtor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Відео
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz