Четверг, 02.05.2024, 18:07


   Ізяславський ліцей №1 імені Мирослава Поповича   

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Корисні посилання
ЗНО 2019
ХОІППО
Ізяславський райметодкабінет
Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти
Міністерство освіти і науки, молоді і спорту України
Ізяслав - сайт міста
Розклад руху автобусів
Острів знань
Безпечний інтернет
Освіта.UA
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської РДА
Районна державна адміністрація
Онлайн тестування з англійської мови
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 120
Форма входу
Головна » 2018 » Сентябрь » 7 » Відкриття спортивного майданчика
11:04
Відкриття спортивного майданчика

7 вересня, у переддень свята - Дня фізичної культури та спорту, не дивлячись на невеличкий дощ, на шкільному подвір’ї нашої школи зібралися найвідданіші  шанувальники спорту школи – призери шкільних, районних, обласних, загальноукраїнських спортивних змагань та турнірів – на урочисте відкриття нового сучасного шкільного спортивного майданчика.

Майданчик було побудовано та обладнано за рахунок коштів районного бюджету вартістю майже 1,497 млн.грн. Майданчик обладнано сучасним  покриттям, має освітлення, що дозволить проводити змагання і у вечірній час, пристосований для проведення  занять із футболу, волейболу, баскетболу.

На урочисте відкриття до спортсменів закладу завітали: голова районної державної адміністрації, депутат Хмельницької обласної ради Борис Яцков, Ізяславський міський голова Валентина Корнійчук, заступник директора ТОВ «ВДМ» Дмитро Гибалюк, заступник голови райдержадміністрації Володимир Левченко, керівник апарату райдержадміністрації Ольга Манзюк, начальник управління фінансів райдержадміністрації Сергій Журавель, т.в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Людмила Крюкова, завідувач сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віталій Ткачук,  викладачі фізичної культури закладів освіти Ізяславського району.

Відкриваючи святковий захід, директор ,Тетяна Вітрук щиро подякувала всім, хто долучився до створення такого чудового подарунку для всього колективу закладу та запевнила присутніх у тому, що кількість спортивних досягнень учнів та викладачів фізичної культури школи  буде зростати і надалі.

Із словами вдячності за високі спортивні здобутки до учасників дійства звернувся голова районної державної адміністрації, депутат обласної ради Борис Яцков. “Нарешті можемо сказати, що ситуація змінюється на краще, адже розпочалося відродження спортивної інфраструктури. Сьогодні на теренах району відкрито перший сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям. Це дає нам надію на те, що подібні майданчики з’являться  і в інших закладах освіти району. І тоді нові спортивні досягнення наших спортсменів будуть,  як кажуть, завдяки, а не всупереч. Ми прекрасно розуміємо, яких неймовірних зусиль вам часто доводиться  докладати, щоб завойовувати спортивні відзнаки нагороди”, - наголосив Борис Олександрович.

Від імені дирекції школи, ради закладу, учнівської  ради шкільної держави голові райдержадміністрації Б.Яцкову, депутатському корпусу Ізяславської районної ради, заступнику директор ТОВ «ВДМ» Д.Гибалюку, т.в.о начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Л.Крюковій було вручено Подяки за внесок у будівництво нового спортивного майданчика та надану можливість займатись спортом у комфортних сучасних умовах.

Борис Олександрович  вручив символічний ключ від нового спортивного майданчика вчителю фізичної культури, майстру спорту з легкої атлетики Ларисі Калашник та міністру спорту шкільної держави Олені Слісарчук. Далі - Борис Яцков, Валентина Корнійчук та Тетяна Вітрук - урочисто перерізали стрічку та відкрили спортивний майданчик. У подарунок гостям заходу, спортсменам та учням школи агітбригада школи «Шалені діти» на новому майданчику продемонструвала свої спортивні та мистецькі досягнення.

Переглядів: 462 | Додав: Avtor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Відео
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz