Понедельник, 29.04.2024, 14:26


   Ізяславський ліцей №1 імені Мирослава Поповича   

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Корисні посилання
ЗНО 2019
ХОІППО
Ізяславський райметодкабінет
Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти
Міністерство освіти і науки, молоді і спорту України
Ізяслав - сайт міста
Розклад руху автобусів
Острів знань
Безпечний інтернет
Освіта.UA
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської РДА
Районна державна адміністрація
Онлайн тестування з англійської мови
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 120
Форма входу
Головна » 2017 » Май » 19 » Вікторина юних правознавців
15:49
Вікторина юних правознавців

18 травня, у Міжнародний День вишиванки, за ініціативи Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області та Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації було проведено правову вікторину для десятикласників загальноосвітніх навчальних закладів Хмельницької області.

Конкурс проходив у декілька етапів: перший - це подача заявок учнями та визначення кращих шляхом проведення попереднього засідання журі; другий – це змагання серед школярів.

Кращих серед кращих визначало компетентне журі у складі: начальника Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області (голова конкурсної комісії) Віктора Худняка; начальника управління реєстрації нормативно-правових актів,  правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Зоряни Давидчук; головного спеціаліста відділу професійної освіти та виховної роботи управління професійної освіти та ресурсного забезпечення Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації Ольги Поліщук.

З привітальним словом та найкращими побажаннями до усіх конкурсантів звернувся Віктор Худняк:  «Сьогодні професія юриста є престижною та охоплює широкий спектр спеціальностей: від адвоката до судді, від прокурора до нотаріуса. Сподіваюся, що лави спеціалістів у галузі права зовсім скоро поповняться наполегливою, цілеспрямованою, амбіційною та розумною молоддю».

Ізяславщину на конкурсі представляли – учениця Ізяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 1 Вікторія Кучерук та учениця Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.№2, ліцей» ім.О.Кушнірука Марія Яцкова.

Правова вікторина проводилася за нестандартною схемою у формі гри, що включала в себе різні конкурсні випробування - правовий кросворд, фотозапитання,  пантоміма тощо.

За результатами пройдених етапів із понад 80 учасників конкурсу у фінал потрапило 3 учасники, які і позмагалися за статус «Юний правознавець».

Після тривалої напруженої боротьби між фіналістами місця розподілилися таким чином:

І місце – Попова Ярослава, учениця Шепетівського НВК №1;

ІІ місце – Музика Вероніка, учениця Красилівського НВК «Гімназія та ЗОШ І ст.»;

ІІІ місце – Постанюк Марина, учениця Хмельницького спеціалізованого ліцею-інтернату поглибленої підготовки в галузі науки.

За високі досягнення конкурсанти були нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів відповідно та цінними подарунками.

Також, подяками були відзначені півфіналісти вікторини: учениця Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Кучерук Вікторія та учениця СЗОШ №27 ім. Д.Іваха Мейко Ольга.

Переглядів: 385 | Додав: Avtor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Відео
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz