Вторник, 07.05.2024, 01:05


   Ізяславський ліцей №1 імені Мирослава Поповича   

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Корисні посилання
ЗНО 2019
ХОІППО
Ізяславський райметодкабінет
Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти
Міністерство освіти і науки, молоді і спорту України
Ізяслав - сайт міста
Розклад руху автобусів
Острів знань
Безпечний інтернет
Освіта.UA
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської РДА
Районна державна адміністрація
Онлайн тестування з англійської мови
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 120
Форма входу
Головна » 2017 » Январь » 30 » Засідання районної ради лідерів учнівського самоврядування
10:48
Засідання районної ради лідерів учнівського самоврядування

ФОТОКОЛАЖ

27 січня в нашій школі відбулося засідання районної ради лідерів учнівського самоврядування закладів освіти Ізяславського району.

Президент шкільної держави Ізяславської ЗОШ  І-ІІІ ступенів № 1 Аня Мігур та голова районної ради лідерів Дарія Гаврилюк, зустріли своїх однолітків хлібом-сіллю у музеї історії школи. Учасників зібрання привітали начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Валентина Пилипчук та директор Ізяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Тетяна Вітрук.

У своєму зверненні до лідерів учнівського самоврядування району Валентина Віталіївна зазначила: «Ви – наше майбутнє! Переконана, що саме завдяки вам наша держава стане кращою, бо час потребує лідерів нової формації: людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно, працювати у команді. Кожен з вас у своєму навчальному закладі вже формує модель майбутнього суспільства». В.Пилипчук побажала всім учасникам зібрання  і надалі робити шкільне життя молоді корисним, насиченим та цікавим.

Директор школи Тетяна Вітрук та президент шкільної держави  Аня Мігур провели коротку екскурсію закладом, ознайомили із організацією шкільного самоврядування та представили міністрів шкільної держави.

Розпочалось спілкування  учасників  зібрання за чаєм з печивом та  цукерками.

Після першого знайомства керівник гурта «Рівний-рівному» Ізяславського районного будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка» Галина Крюкова та його учасниці. Провели для  лідерів тренінгове заняття, адже на їх думку, серед багатьох наук, без яких не обійтись людству, є одна, абсолютно необхідна для всіх – наука спілкування.

Під час тренінгу, його учасники виконали вправи «Бінго», «Асоціація», «Мої цінності», «Компліменти». Загальним підсумком проходження тренінгових вправ  стало розуміння його учасниками, що ніщо в житті не дається  без зусиль та важкої праці. Людина, яка з дитинства навчилась  долати перешкоди, допомагати іншим, не піддаватися спокусам, перемагати власну лінь, може стати справжньою  людиною.     

Сюрпризом для лідерів учнівського самоврядування району стала гра «Битва лідерів», які підготували та провели учасники обласного телевізійного проекту обласної телерадіокомпанії «Поділля-ЦЕНТР» команда «Родзинки» Ізяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Лідери шкіл в ході гри отримали змогу не лише проявити свої лідерські якості, а й про демонстрування знання та інтуїцію.

В  роботі засідання ради лідерів учнівського самоврядування також взяли участь: методист Ізяславського районного будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка» Лариса Хмиз, завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації Віктор Кучерук, головний спеціаліст сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Інна Дячук, педагог-організатор Ізяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Наталія Притульська.

Під час зібрання школярі  обрали  декілька гасел із екологічного напрямку для подальшого голосування за найкращий її варіант, що відбудеться на сайті Ізяславського районного будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка».

За підсумками заходу молоді лідери зазначили, що чималих результатів у згуртуванні та активізації учнівського колективу, підвищенні соціальної активності юних громадян можна досягти, залучивши їх до реалізації різноманітних соціальних проектів.

Переглядів: 1012 | Додав: Avtor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Відео
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz